Skip to main content
Wij denken steeds een stap vooruit

Dit is wat
wij doen

Kessels Wegenbouw en Bestratingen heeft in de afgelopen 40 jaar een naam opgebouwd, in met name de provincie Limburg en de regio Zuidoost-Brabant, betreffende kwaliteit en vakmanschap. Als opdrachtgever heeft u te maken met een vaste contactpersoon gedurende het gehele project. Onze kracht is om samen met de opdrachtgever te komen tot realistische en betaalbare oplossingen. Ons werk is pas afgerond als we het project aan een tevreden opdrachtgever kunnen opleveren.

HOF TE BERKEL
Horst aan de Maas | Gemeente Horst aan de Maas en CRA Vastgoed

Nabij de kern van Horst is een grootschalige plan ontwikkeld. Het is een woonwijk voor jong en oud met diverse woonvormen. Voor dit plan hebben wij het ontwerp en de aanleg van de volledige infrastructuur uitgevoerd.

Hof te Berkel / Horst aan de Maas
SITE MASTERPLAN FARM: CELFELX
Nunhem | BASF en Nunhems BV

Als Design & Construct is de inrichting van het Site Master Plan Farm, onderdeel: Celflex gerealiseerd. Het betreft de totale ondergrondse (kabels en leidingen) en bovengrondse infrastructuur.

Site Masterplan / Nunhem


Terreininrichting rondom het Kennis en Expertisecentrum

Weert | Gemeente Weert en Coöperatie KEC

Samen met de gemeente Weert hebben wij het ontwerp opgesteld voor de totale inrichting van het plangebied. Het betreft de aanleg van het schoolterrein, parkeervoorzieningen, berging- en infiltratiebuffers en de inrichting van een park. Na afronding van het schoolgebouw zijn wij gestart met de realisatie van het project.

 

Terreininrichting / Weert

AANLEG BERGING, INFILTRATIEBUFFERS EN GROENE PARKEERPLAATS
Echt | Gemeente Echt-Susteren en VIRO Echt

Op de industrieterreinen Businesspark Midden - Limburg / de Berk te Echt hebben wij in opdracht van de gemeente Echt-Susteren naast een fietspad en wandelpaden diverse grote berging- en infiltratiebuffers ontworpen en aangelegd met een totale capaciteit van ca. 50.000 m3. Aansluitend zijn wij in opdracht van VIRO gestart met het ontwerp en de realisatie van een groene parkeerplaats.

 

DIVERSE / ECHT
Herinrichting Suffolkweg
Weert | Gemeente Weert

In opdracht van de Gemeente Weert hebben we de herinrichting van de Suffolkweg gerealiseerd. Naast de gehele bestrating, hebben we ook zorg gedragen voor de groenvoorziening in de straat.

Herinrichting Suffolkweg / Weert

Vergroening Nieuwe Markt
Weert | Gemeente Weert

In opdracht van de Gemeente Weert is er gestart met de vergroening van de Nieuwe Markt in Weert. Naast de vergroening zijn er ook spelaanleidingen geplaatst en is een gedeelte van de riolering vervangen. Het plein is op deze manier klaar gemaakt voor de toekomst.

 

 

Vergroening Nieuwe Markt / Weert
Verfraaiing binnenstad Weert
Weert | Gemeente Weert

Het project Hegstraat Weert is uitgevoerd in opdracht van de Gemeente Weert. Hiermee is een volgende fase is de verfraaiing en vergroening van de binnenstad van Weert afgerond.

Verfraaiing Binnenstad / Weert
NIEUWBOUWPLAN BEEKERPARK
Beekdalen | VOC

Op ruime kavels nabij de kern Schimmert wordt het nieuwbouwplan Beekerpark gerealiseerd. Voor het totale plangebied hebben wij het ontwerp en de engineering van het plangebied afgerond. Inmiddels zijn wij ook gestart met de uitvoering van de eerste fase.

NIEUWBOUWPLAN / BEEKDALEN